Publicidad
Deportes · 26 de Abril de 2013. 15:53h.

Vilanova admite que su relación con Guardiola se ha "enfriado"

El técnico del Barça dice que seguirá la próxima temporada

Vilanova admite que su relación con Guardiola se ha "enfriado"

Vilanova, durante la rueda de prensa. (Foto: Barça TV)

El entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova, ha admitido que su relación con Josep Guardiola se ha enfriado. "Somos amigos íntimos desde pequeños, desde que nos conocimos cuando entramos en la Masia. Hemos vivido una etapa en el Barcelona espectacular y creo que irrepetible, y sí que es verdad que con la distancia lógicamente las relaciones a veces se enfrían, sí".

También ha dicho que seguirá la próxima temporada como entrenador del club azulgrana. "Les he preguntado a los médicos en Nueva York si había algún problema para seguir trabajando y al contrario, me han dicho que lo mejor que podía hacer era trabajar, y yo estoy encantado", ha remarcado.

Vilanova, durante su primera rueda de prensa desde su regreso de los Estados Unidos, ha remachado que "me siento con fuerzas, siempre y cuando la salud me siga respetando. Tengo muchas ganas de continuar". "Este trabajo nunca ha supuesto una carga ni una presión", ha manifestado.

En este sentido, ha recordado que "me sentía cada vez más a gusto cuando sufrí la recaída y en ningún momento he tenido el pensamiento de dejarlo. Cuando tenemos dos días de fiesta no sé qué hacer en casa".

El de Bellcaire d'Empordà ha señalado que no ha comparecido antes ante los medios porque "había unos efectos secundarios como el de la voz. Cada día que pasa me siento mejor, con más ganas".

Vilanova, sin embargo, ha reconocido que su ausencia ha dificultado su trabajo porque "no es lo mismo, por el trato directo con los jugadores, que es imposible". Pero ha añadido que "dentro de lo posible he trabajado como si lo hubiera hecho aquí".

Publicidad
Publicidad

47 Comentarios

Publicidad
#11 BARCELONISTA, BARÇA, 27/04/2013 - 11:50

Ja teníen raó els de PuntoPelota i els de Futboleros quan ens avisaven del tipus de persona que era en Pep. Molt bon entrenador però un fill de ... en les relacions personals. Dilluns comença la campanya d´en Basté, Lu Martín, Xavi Torres i Ramon Besa (els amics) de tirar merda sobre Tito.

#11.1 Gerard, Barna, 27/04/2013 - 16:14

Fins ara la merda sempre ha caigut sobre Guardiola. No sé com és en persona i és un tema que m'interessa més aviat poc. No crec que sigui millor ni pitjor que la resta d'entrenadors o jugadors que ha tingut el Barça. Però només a ell se'l sotmet aquest marcatge per part dels de l'statu quo.

#11.2 Gerard, Barna, 27/04/2013 - 16:16

Posats analitzar aquest tipus de qüestions, que analitzin els de la junta i les seves mentides sobre el patrocini, els Boixos, etc. En Sandro va arribar venent unitat i tornarà a crear una escletxa entre l'afició amb el seu sectarisme i la seva inconsciència. Tandebó m'equivoqui.

#11.3 LLUC, BARÇA more than a club, 28/04/2013 - 18:12

Gerard, mentides sobre el patrocini ? Recordo que va ser la Junta presidida per Jan l´Elefant la que, a més de fer espiar directius, empleats, polítics, vice-presidents i oposició, va fer votar als compromissaris l´autorització per tindre qualsevol tipus de patrocini a la samarreta.

#11.4 Gerard, Barna, 29/04/2013 - 03:05

Qué sí Lluc, que Laporta era molt dolent però si es va votar això vol dir que anava de cara. Pero en Sandro, a banda de no anar mai de cara i tenir un complexe amb Laporta com una catedral, va mentir de forma reiterada. I això no ho pots amagar ni amb totes les cagades del Laporta juntes.

#11.5 LLUC, BARÇA more than a club, 29/04/2013 - 12:34

Ja ja ja, Laporta anava de cara ? Ho dius pels espionatges a jugadors, directius i empleats ? Ho dius perquè va mentir a l´Assemblea dient que el seu cunyat no era de la Fundación Francisco Franco ? Ho dius pels fitxatges de Henrique i Keirrison ? Ho dius pels desviaments de comissions Uzbekistan?

#10 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 27/04/2013 - 09:31

Per qué no hu diu clar TITO Vilanova que derere la gran derrota del BARÇA Devant al BAYERN i beu la sombra de PEP GUARDIOLA els va dir com podrienGuanyar als BRAUGRANA Per un podien fer més mal he al BARÇA com podrien derrotar-nos PEP GUARDIOLA ara es del BAYERN no del BARÇA

#9 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 27/04/2013 - 09:26

JO DIC ADEU ALA CHAMPIONS , Ni amb la Ajuda de LA VERGE DE MONTSERRAT Podrien aconseguir fer la Remuntada Pero LA MORENETA No els voldra ajuda per qué EL BARÇA Fa molts anys que no volem anar AL MONASTIR DE MONTSERRAT La Moreneta castigara al BARÇA SENSE CHAMPIONS

#8 LLUC, 2014, 27/04/2013 - 08:55

No ha paït que sigui el seu successor. Ell volia que petés tot quan s´en va anar, i no ha sigut així. Potser li havia de demanar permís per ser entrenador del Barça ? Tito es va enterar que Pep se n´anava el mateix dia que ho va comunicar als jugadors. Quina delicadesa d´un amic, no ?

#7 LLUC, 2014, 27/04/2013 - 08:52

Guardiola és tan bon entrenador com mala persona. Ho vàrem constatar quan era jugador i ara quan ha deixat de ser entrenador del Barça. Despreocupar-se del seu amic íntim de joventut quan està a la teva ciutat per tractar-se d´un càncer, diu molt poc al seu favor, ho diu tot.

#7.1 Gerard, Barna, 27/04/2013 - 16:18

I tu quin tipus de persona ets, Lluc? Un obsessionat en contra de Guardiola que en despotrica sistemàticament sense conèixer-lo. Posats a jutjat, t'animo a que analitzis objectivament el president del Barça i les seves mentides reiterades. Quina gran persona q volia ajudar el Qatar...

#7.2 Moles, Les Ardenes, 28/04/2013 - 22:52

bon entrenador ens ha donat mostres, però mala persona has de tenir una relació molt personal per saber-ho, i em fa la cosa que ni tant sols li serveixes el cafè pel matí.