Publicidad
Deportes · 28 de Agosto de 2013. 15:20h.

Una asociación tunecina-catalana reprocha a Rosell la publicidad de Qatar

El presindete de la entidad acusa al presidente del Barça de "desprecios la historia" del club

Una asociación tunecina-catalana reprocha a Rosell la publicidad de Qatar

Rosell, con el director ejecutivo de Qatar Airways. (Foto: MIGUEL RUIZ - FCB)

El presidente de la asociación cultural tunecina-catalana Torjorman, Mohamed Sami Karray, ha enviado una carta al presidente del FC Barcelona, Sandro Rosell, para reprocharle el acuerdo publicitario con Qatar Foundation y Qatar Airways y la acusa de "pisotear la historia" del club para entrar en una "carrera por el dinero".

En el escrito argumenta que el cambio de Unicef por Qatar "no es simplemente un cambio de patrocinador sino también de valores" y que el Barça ha perdido con este cambio "lo que le daba la fuerza y la autenticidad: el amor por el deporte".

También lamenta que el club sea ahora patrocinado por un emirato que ha "marchitado con su dinero -y con su cadena-juguete, Al Jazeera- la primavera política tunecina y ha manchado la revolución democrática de sangre y terror".

Esta asociación trabaja "por la amistad cultural entre Catalunya y Túnez". Según informaron fuentes de la entidad, Karray y su esposa participarán en la cadena -tramo 546, La Selva-, en representación de la asociación.

Publicidad
Publicidad

27 Comentarios

Publicidad
#11 Bernat, BCN, 30/08/2013 - 12:07

El que volen alguns és que el Barça sigui el Quixot del futbol però amb cacks i títols. Això és incompatible. O és que voleu que siguem un Ahletic Bilbao que no el coneixen enlloc? Catalunya s'aprofita del Barça per les seves aspiracions nacionals arreu del mon. Si fos un club perdedor, què diríeu?

#10 Jordi Tallaferro, Barcelona, 29/08/2013 - 14:13

El que és inaceptable és l'entesa amb un règim no democràtic. Un Club que a patit l'afusellament del seu President republicà no pot negociar res amb dictadures

#9 Catalana, Barcelona, 29/08/2013 - 09:27

Jo també m'avergonyeixo! És imperdonable aquest patrocini. Ha desaparegut un símbol de la catalanitat. Per principis, pels drets humans, per misogínia, homofóbia, i un llarg etcètera de clams humanitaris... M'avergonyeixo d'aquest patrocini, m'avergonyeixo del barça. ARA NO EL VULL.

#9.1 Núria, Vallès Occidental, 29/08/2013 - 11:57

Aviat em podré retirar dels comentaris, ja he fet prou deixebles. Ai, calla, potser era jo que he firmat amb aquest nom i ara no m'en recordo... un moment que repasso la llista.

#9.2 Catalana, Barcelona, 29/08/2013 - 15:25

??? ...deixebles??? i tu quí ets, Núria del Vallés???

#8 Cesc, BCN, 29/08/2013 - 03:53

Espero que quan tinguem la independència fotem fóra aquest Rossell, i si els socis del Barça no hi estan d'acord aleshores fem fóra al Barça i creem en nou CataBarça! amb anuncis a la samarreta només de Catalunya.

#7 Papaluna, Barcelona, 28/08/2013 - 20:29

Gràcies Rius per publicar-ho. Aquesta notícia hauria d'obrir els telenotícies d'avui, especialment, pel partit del Barça. I els que ho diuen són magribins que hauriem de protegir per ser dels més civilitzats de la zona. Perquè, efectivament, el Barça menysprea la Història i embruta els sentiments.