Publicidad
Política · 14 de Enero de 2011. 20:14h.

Un símbolo de las Selecciones, nuevo responsable del Deporte

El ex capitán de hockey patines, Ivan Tibau, renunció a jugar con España

Un símbolo de las Selecciones, nuevo responsable del Deporte

Tibau, con el resto de la selección catalana, posa con Pasqual Maragall después del triunfo en Macao

Ivan Tibau ha sido nombrado nuevo secretario general del Deporte de la Generalitat en sustitución de Anna Pruna. Nacido hace 37 años, ha sido jugador internacional de hockey patines y hasta ahora era concejal de CiU en el Ayuntamiento de Lloret. En el Govern de Artur Mas, la secretaría de Deportes depende directamente de Presidencia y no de Vicepresidencia como en la etapa del tripartito.

A finales de 2003, anunció que no jugaría más con la selección española. El nuevo hombre fuerte del deporte catalán fue el capitán de Cataluña en el Mundial B de Macao 2004, levantando el trofeo de campeones. A pesar de que Cataluña ya no pudo competir más a nivel internacional -hasta las dos últimas ediciones de la Copa América-, Tibau no volvió a jugar con España.

Tibau anunció su retirada como jugador al final de la temporada 2007-08 y aceptó la propuesta de dirigir el CH Lloret, banquillo que ha abandonado hace unos días. Aparte de su actividad deportiva, ha trabajado en Caixa de Girona a Blanes y ha sido concejal de Deportes del Ayuntamiento de Lloret de Mar por CiU.

Publicidad
Publicidad

20 Comentarios

Publicidad
#20 Johan, Sants, 17/01/2011 - 23:48

catalans...catalanes....una nació una selecció...Catalunya independent! fora hispaniols que sens pixen a la boca (bé es una expressió pq nomes iceta practica akets fets...fets no paraules)...PROU! PROU! PROU! Catalunya es un país!

#19 siscugym, bcn, 16/01/2011 - 00:38

Continuem posant homes de palla sense experiència davant del mon de l'esport català, envers de posar professionals amb estudis esportius i força experiència, portar el carnet a la boca del partit adient es el mes important.

#18 Blanca Fort , Manresa, 16/01/2011 - 00:30

Joan R (Girona) nèstàs molt segur del que dius, sembla que siguis la persona que ha decidit. Parlé pour parlé deixe-m'ho per un altre dia!!!

#17 Joan R, Girona, 15/01/2011 - 22:42

CiU ha intentat 6 noms abans. Pere Miró i Jordi Serra (dirigents internacionals), Francesc de Puig, Jordi Sans, Enric Masip i Manel Estiarte (gestors amb prestigi). El govern dels millors s'ha fet per eliminació. L'Ivan és un patriota, però no n'hi ha prou amb això. Molta sort! La necessitàs!

#16 Info Esport, Cornella, 15/01/2011 - 20:03

L'Ivan Tibau no és només un ex esportista d?èlit.
Diplomat en Empresarials i llicenciat en Direcció i Administració d?Empreses.
En excedencia com a sots-director de riscos d?una de les caixes més importants del nostre pais.