Publicidad
Deportes · 19 de Noviembre de 2009. 20:01h.

Tamudo da marcha atrás

"Aquí no hay ninguna guerra"

Tamudo da marcha atrás

Raúl Tamudo, en una imagen de archivo

Raúl Tamudo ha asegurado que su ilusión es seguir jugando en el Espanyol y haciendo goles como ha hecho hasta ahora. El ex capitán blanquiazul ha dicho, en declaraciones exclusivas a TV3, que "nunca he querido ofender a nadie" durante el cruce de declaraciones con el club.

"Estoy muy contento aquí, más aún después de la reacción del vestuario y de la afición. Lo que quiero es salir al campo y ayudar con mis goles al equipo", indicó Tamudo. El de Santa Coloma ha asegurado que "estamos todos en el mismo barco y aquí no hay ninguna guerra".

El delantero ha pedido a la afición que "esté bien, esté tranquila, que sólo piense en el Espanyol, no en Raúl ni en nadie más, sólo en el Espanyol". Para Tamudo, "dudar de la implicación de un jugador que lleva toda la vida aquí no me parece bien", pero ha añadido que "lo que uno quiere se reduce a salir el domingo, ponerse la camiseta y si puede dar un beso en el escudo porque eso significa que ha hecho un gol".

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 Kabra, Llinars, 20/11/2009 - 15:54

juguem amb qui juguem pq així ho volem fer.
cosa quevosaltres no podeu dir. teniu que jugar amb el que podeu o us deixan. feu una pena per allà on aneu. i al final cada un esta al lloc que es mereix, uns guanyant-ho tot i els altres ploran com sempre.

#8 Fair play i UNICEF, no marquen gols amb la ma, 20/11/2009 - 13:56

els culers com el cabraboixa pensen com el ladron que todos son de su condicion. Jugueu amb la pedrera si el pais us recolza. O teniu por de fer el ridicul?? no teniu c. per jugar amb 24 catalans. i de socarrel perque messimetegolesconlamano no es Catala

#7 Kabranboixa no tens, ni idea d OBJECTIUS, 20/11/2009 - 13:53

doncs si teniu el que teniu sou un Club molt mes fracassat que el RCDE1900. Facil explicacio: si mesurem els obejctius de cada club, nosaltres nomes hem fallat 4 temporades. El far$a ha fracassat un munt quan no ha guanyat titols (lluiten per titols, no?)

#6 A Tamudo el volem, els pericos, 20/11/2009 - 13:50

Sr. sebastia li recordo que l Espanyol va jugar la final de la Copa del 06 i la final de UEFA del 07 amb 6 jugadors de la pedrera. Tanmateix, 24 jugadors de la pedrera perica han estat \"robats asmb calers\" per la directiva culer des de 2003

#5 Sebastià, bcn, 20/11/2009 - 13:12

Lògic, on el voldran?. Per cert, senyor espanyolista (109 anys d'història...) li recordo que el dia de la final de Champions el Barça va jugar amb set jugadors del planter. Una salutació.