Publicidad
Deportes · 25 de Mayo de 2019. 21:18h.

Seguidores del Valencia tapan la pitada al himno español

En la final de Copa entre el Barça en Sevilla

Aficionados del Valencia han tapado la pitada que una parte de los seguidores del Barça han dedicado al himno español antes del inicio de la final de la Copa del Rey que disputan los dos equipos en el estadio Benito Villamarín, en Sevilla.

Algunos aficionados azulgranas han pitado fuertemente el himno cuando han sonado las primeras notas, pero los valencianistas han empezado a tararear la Marcha Real como respuesta a la pitada pitada para silenciarla.

copa.jpg

Felipe VI en la final de Copa, en el estadio Benito Villamarín
Publicidad
Publicidad

34 Comentarios

Publicidad
#33 JO VAIG SER-HI AL BENITO VILLAMARIN, Barcelona, 26/05/2019 - 22:30

Perdoneu l'error d'ortografia

#32 JO HI VAIG SER-HI AL BENITO VILLAMARIN, Barcelona, 26/05/2019 - 22:21

Per cert, l'afició del Valencia en general molt correcte excepte algún "tontet" amb una mica d'anticatalanisme utilitzant o millor profanant, la bandera d'Espanya.

#31 JO HI VAIG SER-HI AL BENITO VILLAMARIN, Barcelona, 26/05/2019 - 22:17

Varem anar al Benito Villamarin, erem un grup de 8 culers catalans i varem ser respectuosos amb l'himne d'Espanya i amb el Rei. Podeu dir el que volgueu, pero varem ser molts els barcelonistes de Barcelona i d'arreu d'Espanya que ni estem ni recolzem les consignes independentistes es més, pensem que ja comencen a ser una carrega club..

#30 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT AMB ELS QUE PROTEJEN MAS A LOS DE FUERA QUE LOS DE CASA , ELS DEL BARÇA NOMES SE EMPORTARA LA XIULADA AL REI , JA QUE LA VICTORIA NO UNA DERRO, 26/05/2019 - 19:53

Molta Xiulada ,PERO RES A CELEBRAR PERD EL BARÇA , Els Jugadors del BARÇA Tenen EYACULACION PRECOZ SI Que perden la Força .JA No corren ni la fican dintra la porteria . ¿ DONDE ESTA EL MILLOR JUGADOR DEL MÓN ? Diuen esta al BARÇA Pero no a fet RES Per ajudar a GUANYAR LA CHAMPIONS NI LA COPA DEL REI De que serbeix .tenir-lo .

#29 Onofre de Dip, Barcelona, 26/05/2019 - 16:33

A València mai haurà nacionalisme, menys encara separatisme, com a Catalunya. I serà així perquè, en el seu moment, els valencians es van decantar per a donar prioritat al seu patriotisme espanyol, sense menystenir la seva valencianitat. Això, independentment d’actituds poc racionals com les del blaverisme més abrandat.