Publicidad
Deportes · 2 de Noviembre de 2009. 18:56h.

"Que Cruyff hable catalán o no hable catalán a mí no me preocupa"

El presidente de la Federación valora más que "la selección sea conocida en todo el mundo"

"Que Cruyff hable catalán o no hable catalán a mí no me preocupa"

Jordi Casals, durante la rueda de prensa sobre la contratación de Cruyff

El presidente de la Federación Catalana de Fútbol (FCF), Jordi Casals, ha hecho una primera valoración del fichaje de Johan Cruyff como seleccionador catalán, una semana antes de su presentación oficial en el Palacio de Congresos de Barcelona. Casals no ha dado ninguna importancia al hecho de que el nuevo técnico de la selección no hable catalán. ¿"Aquí qué nos interesa? -ha dicho el presidente de la FCF- Que sea conocida la selección catalana, la federación catalana por todo el mundo. El compromiso del Johan en eso se cumple. Que hable catalán o no hable catalán a mí no me preocupa eso", ha añadido Casals.

Publicidad
Publicidad

23 Comentarios

Publicidad
#23 JPC, Barcelona, 03/11/2009 - 20:17

El problema no és que no parli català sinó que ha menyspreat la nostra llengua.
No estic gens d'acoprd amb el nombrament d'aquest paio com a seleccionador de la meva única selecció nacional.

#22 jordi, barcelona, 03/11/2009 - 15:51

Que arribem a ser de hipòcrites, defemsem una selecció catalana, integrada per catalans que defensin uns valors catalans i els dirigirà un holandés que no parla català perque no li dona la gana? Es tot una gran mentida i una vergonya.

#21 Jimix, Barcelona, 03/11/2009 - 14:43

I pel que fa al Cruff SI que sap català però no el parla. I no el parla perque no li dona la gana i sí, hauria de parlar-lo si vol ser seleccionador.

#20 Jimix, Barcelona, 03/11/2009 - 14:41

Javi, actualment a Catalunya et pots trobar nens amb més d'un centenar de llegües maternes diferents. Hem d'escolaritzar a cadascú en la seva? O fan a Espanya o en algun altre lloc això? No, oi? El que voleu es que el català desaparegui, farsants.

#19 Seleccionador CAT, Joan Cruix, 03/11/2009 - 13:26

la fita justifica qualsevol mitja. jajaja. un seleccionador que no parla l\'idioma. Fa el mateix, Capello o qualsevol altre seleccionador estranger entrenant seleccions??? i espero que aixo que diu en Casals sigui cert: Ni sou ni comissions. No ho veig