Publicidad

Godall ofrece a Soriano ser número uno

Moral de derrota

Alfons Godall, durante la presentación de su precandidatura

Alfons Godall, precandidato a la presidencia del FC Barcelona, está abierto a ceder el número uno de su lista a Ferran Soriano. "Es un tema que estamos absolutamente abiertos a hablar", ha asegurado en el programa Ziga-Zaga de La 2.

Soriano, actual presidente de Spanair, todavía no ha decidido cuál será su papel en las elecciones del 13 de junio, pero lo que sí ha garantizado es que "participaré de manera activa" en el proceso electoral.

El ex vicepresidente económico del FC Barcelona dejó el club tras el resultado del voto de censura de julio de 2008. Con Soriano se marcharon siete directivos más. Sin embargo, Godall siempre ha hablado en términos elogiosos de su antiguo compañero. "Desde mi punto de vista suma mucho", dijo el directivo azulgrana de Soriano cuando presentó su precandidatura.

Publicidad
Publicidad

15 Comentarios

Publicidad
#15 MARC-SABATES.COM, BARCELONA NACIO CATALANA //*//, 12/02/2010 - 12:04

Faria el que Joan Laporta i Estruch em dirà fer !
MARC-SABATES.COM

#14 Jos, @, 10/02/2010 - 02:55

No patiu, ara es presentarà el Marc-Sabatés, Laporta li ha demanat ja que el Godall s'ha acollonit.

#13 pep, manresa, 09/02/2010 - 23:38

A algun lloc he llegit que hi ha socis del Barça a qui no agrada en Sala Martin perquè és massa intel.ligent, es veu que pateixen complex d'inferioritat o bé la síndrome d'Estocolm, per això prefereixen un calçasses com el Núñez amb por dels Boixos

#12 LLUC, BARÇA more than a club, 09/02/2010 - 18:53

Aquest tio (Godall) ja va dir el seu dia que no es presentava, que se n´anava amb el seu amic Jan l´elefant. Ara l´obliguen, per dimitir als 2 mesos i que Sala Martín (l´altre amiguet) sigui president. Sala Martín no es presenta pk el soci no el traga

#11 Ramon, Barcelona, 09/02/2010 - 17:50

Si hi ha candidatura no continuïsta és perquè tenim una societat nacionalment malalta i mediàticament podrida. Amb un balanç així no n'hi hauria a cap entitat o poder democràtic. Ara bé, el crèdit dels continuïstes començaria i acabaria aquí.