Publicidad

El Al-Sadd hace oficial el acuerdo pero el Barça lo niega

Lío con Xavi

El Al-Sadd ha comunicado a través de su perfil oficial de Twitter que fichará por el Barça tras el pago de la cláusula estipulada en su contrato, de cinco millones de euros. El Barça, sin embargo, lo niega.

El excapitán azulgrana firmaría un contrato para esta temporada y las dos próximas y está previsto que se incorpore en breve a la disciplina azulgrana. Xavi sustituirá a Sergi Barjuán que era el entrenador interino desde que Koeman fuera cesado de su cargo.

La operación llega después de que el Barça todavía no se haya puesto de acuerdo con el ex entrenador Ronald Koeman para su rescisión de contrato. Mientras el holandés reclama más de 12 millones, el club le ofrece algo más de 7.

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#4 Joan del Bages, Manresa, 05/11/2021 - 16:09

Aquesta "eminència" que presideix el Club, fent cas de la Rahola, va rescindir el patrocini de Qatar Foundation. Per això no es deu atrevir a anar-hi ! Aquella gent em sembla que no és molt de la broma, que diguem.

#4.1 Die Frage, Chez Titole, 05/11/2021 - 18:42

Si va a Qatar pot triar entre continuar cap a la Capadocia o quedars'hi, en tots dos casos el resultat és el mateix.

#4.2 Joan del Bages, Manresa, 05/11/2021 - 20:20

Disculpes. No va ser la Junta d'en Laporta qui va rescindir el patrocini. Va ser en Rosell, qui ho va sotmetre a l'aprovació d'una assemblea de compromisaris. Tot i que en Laporta va ser crític a nivell públic amb aquell patrocini.

#3 Jos, VNG (Ghost Republic), 05/11/2021 - 14:11

Com diria la mare superiora "si no tenim ni cinc".

#2 Die Frage, Barna, 05/11/2021 - 13:56

Amb aquests 5 milions ja tenim assegurat que els jogadors tirin cap endavant enlloc de jugar com peces d'escacs?, acabaràn de passar pilotes a Ter Stegen encara que no els entrin?, deixaràn d'aturar-.se quan arribin (si hi arriben) al límit de la zona del porter contrari?, o probablement continuarem veient el mateix joc paralític del teva meva?

#1 Pepón, Bcn, 05/11/2021 - 13:47

Con qué facilidad se gastan los dineros que no son suyos. Barça Sociedad Anónima Deportiva YA