Publicidad
Deportes · 8 de Junio de 2010. 11:02h.

La 'venganza' de Laporta

El Barça está a punto de fichar a la gran promesa del Espanyol

La 'venganza' de Laporta

Cristian Tello

El jugador del RCD Espanyol, Cristian Tello, está a punto de fichar por el FC Barcelona, club al que ya había pertenecido anteriormente y que abandonó después de no contar con oportunidades. El Espanyol recicló al jugador, cuya gran progresión ha despertado también el interés del Villareal y el Real Madrid.

A pesar de que el futbolista, de 18 años, declaró días atrás que "esperaba seguir muchos años" de blanquiazul, su representante, Josep Maria Orobitg, última con el Barça las condiciones del fichaje. A Tello el Espanyol, en un intento a la desesperada de retenerlo, le había asegurado el paso al primer equipo a pesar de estar en edad juvenil.

Con el fichaje de Tello, Laporta daria un nuevo golpe a su rival ciudadano, con el que mantiene malas relaciones, justo antes de abandonar la presidencia del Barça. Cabe recordar que otro futbolista perico, Raúl Baena, deberá pagar 3,5 millones de euros al club blaugrana tras fichar por el Espanyol.

Publicidad
Publicidad

30 Comentarios

Publicidad
#30 Saprissa, Sants, 10/06/2010 - 07:03

aixó ferran,quina doble moral ja ho pot ben dir,quina doble moral culé i de la societat en general...

#29 Ferran, Barcelona, 09/06/2010 - 16:36

Depredadors?

Però si és la torna pel Raul Baena... a veure si només ho poden fer els altres...

Tot això per no cedir-los el saviola pagant nosaltres la fitxa...

Quina doble moral!

#28 Sergi, Bellaterra, 09/06/2010 - 15:34

Orobitg! Amb això ja està tot dit!

#27 Victor, Bcn, 09/06/2010 - 12:45

per ser tant catalans no pareu de possar fre a les aspiracions dels clubs catalans q amb prou feines poden sobreviure a l ombra cule.Catalunya es més q un club.Aixó n és culerunya

#26 Peremolins, bcn, 09/06/2010 - 11:10

Culerots, sols teniu diners (robats a tots els catalans amb el contracte de TV3) i molta mala llet. Sou un mal exemple pels nostres nanos. Esperem per el be de Catalunya que ben aviat futeu el camp. ¡¡¡¡Visca el esport catala sense cules depredadors!!!!!