Deportes · 18 de Noviembre de 2008. 19:34h.

La esposa del alcalde de Sant Cugat, socia de Laporta

En una empresa que dispone de unos terrenos en l'Hospitalet

La esposa del alcalde de Sant Cugat, socia de Laporta

Laporta y el alcalde Recoder, durante el pregón en Sant Cugat

Anna Maria Lloveras, esposa del alcalde de Sant Cugat de Vallès, es socia de Joan Laporta en la empresa Hakerson Internacional S.L. En esta sociedad, que dispone de unos terrenos agrícolas en l'Hospitalet que el Ayuntamiento pretende recalificar para usos terciarios y de servicios, también es socio el ex teniente de alcalde del ayuntamiento de Sant Cugat y actual directivo del Barça, Joan Franquesa.

Según figura en el registro mercantil, Lloveras fue a la ampliación de capital de Hakerson durante la junta universal celebrada el día 22 de diciembre de 2004. En aquella junta, también subscribieron la ampliación los otros socios, entre los cuales figura el presidente del FC Barcelona, Francesc Xavier Laporta, Joaquín Segú Estruch, Joan Franquesa, Xavier Arbós y Francesc Palau. E-notícies ha contactado siete veces con el departamento de prensa del ayuntamiento de Sant Cugat, desde el lunes pasado, sin haber recibido ninguna respuesta oficial.

Publicidad
Publicidad

19 Comentarios

Publicidad
#19 espai progressista de Sant Cugat, Sant Cugat, 12/12/2009 - 08:23

Quan es barregen urbanisme i política fa de molt mal veure. A Hospitalet aquesta sosicetat s'ha d'otorgar l'etiqueta de suspitosa, i a Sant Cugat tenim altres operacions que ho són: Torrenegra, Can Busquets, Can Montmany, Can Mates (esperant sentència)

#18 Isa, Les Corts, 22/11/2008 - 12:38

Arnau, doncs llavors que fas llegint i escrivint a l´e-noticies? Què penós.

#17 Yolanda, Sant Cugat, 19/11/2008 - 21:24

Veurem alguna noticia de com està el judici per suborn al cap d' Hisenda per Nuñez, el seu fill i companyia? A motla gent l'interessa saber que ha passat amb aquest assumpte del que cap Diari en parla...O es que nomes interessa el que fa el Sr. Laporta

#16 kiku, BCN, 19/11/2008 - 16:38

No es veritat que les dades que es diuen estiguin al Registre Mercantil, si no, comproveu-ho com jo he fet. Per què de la inevstigació periódística? Difama ... que algo queda. I ,EN NUÑEZ ES EL QUE PAGA, SI, SI EL DE LA TORRE NEGRA!!!

#15 arnau, BCN, 19/11/2008 - 12:17

Ostres, nois, quina notícia! quin notición!
això és periodisme d'investigació?
quina pena feu!!!