Publicidad
Sociedad · 28 de Octubre de 2009. 22:57h.

Garzón apunta a una empresa de limpieza

Limasa, de Manuel Carrillo, ha recibido numerosos contratos de ayuntamientos del PSC

Garzón apunta a una empresa de limpieza

Entrada a la Ciudad de la Justicia

La empresa Limasa -el consejero delegado de la cual, Manuel Carrillo, ha sido detenido por orden del juez Garzón- ha recibido numerosas adjudicaciones de ayuntamientos del PSC y de ICV del área metropolitana de Barcelona. También de la Generalidad de Catalunya -entre otras la Ciudad de la Justicia- y la Diputación de Barcelona, según ha sabido e-notícies.

Los ayuntamientos que han contratado la empresa -que tenían alcalde del PSC o de ICV cuando se hizo la adjudicación- son Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu de Llobregat, La Roca del Vallès y Badalona, entre otros. La empresa está homologada por la Generalitat de Catalunya para hacer servicios de limpieza.

En el marco de la operación instruida por el juez Baltasar Garzón se han registrado también Gramepark, de Santa Coloma de Gramanet; Versabitur SL, Premiá de Dalt, Poliafers, SA, Espacios Promoción Inmobiliaria y Capital City Consulting, en Barcelona; y Proinosa, de L'Hospitalet de Llobregat.

Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 Carles Sánchez, Barcelona, 29/10/2009 - 20:07

Algú s'enrecorda de derribos Martínez? Va fer l'agost amb les adjudicacions dels enderrocs dels Jocs Olímpics. Gràcies a les amistats del carrer Nicaragua. van ampliar la parada amb un negoci tan socialista i educatiu com les escurabutxaques.

#11 Anna A., Ja hi tornem amb les torxes?, 29/10/2009 - 11:19

Complot (sitges), quina dèria amb això d'escriure la suposada població amb minúscules!
Ningú no em podrà acusar de pro-sociata, però no s'ha de cremar a la plaça pública ningú. Sense saber si n'és culpable, només el puc criticar pel que sé

#10 Complot, sitges, 29/10/2009 - 10:05

Això apesta a complot espanyol. Per exemple: està clar a a Bertomeu Muñoz LI VAN OBLIGAR a anar a viure a Sarria i A OMPLIR ELS SEUS COMPTES corrents amb diners públics MALGRAT LA SEVA VOLUNTAT. Però el no volia eh! El no volia folrar-se indegudament...

#9 Laia, BCN, 29/10/2009 - 09:57

El PSCPSOE pagaba Limasa per "netejar"...Espero que ara la justicia "netegi" el PSCPSOE. ..

#8 Anna A., Barcelona, 29/10/2009 - 09:18

Doncs aquí també hi ha "material":

http://forums.vilaweb.cat/www/forum/detall?idcmp=1015384