Publicidad
Deportes · 28 de Junio de 2010. 20:15h.

El Barça indemnizará a Oliver

El director general corporativo anuncia su marcha

El director general corporativo del FC Barcelona, Joan Oliver, ha aprovechado la última junta directiva de la era Laporta para anunciar su marcha de la entidad. Oliver lo ha hecho público en la rueda de prensa posterior, en la que también ha indicado que recibirá "la indemnización que está fijada en el contrato".

El presidente electo de la entidad, Sandro Rosell, había anunciado durante la campaña electoral que Oliver sería cesado después de tomar posesión de su cargo. Pero no será necesario porque Oliver ha tomado la decisión de dejarlo ya que "el contrato que yo tengo permite al club y me permite a mí mismo romper la relación en una serie de supuestos como el que se ha producido", un cambio de junta directiva.

Joan Oliver, durante la rueda de prensa
Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 Jordi, Teià, 29/06/2010 - 11:18

I lògicament, quan s'acomiada a algú que fa bé la feina, se l'ha d'indemnitzar. És curiós veure com tanta gent "d'esquerres" i tonteries per l'estil es posa el barret contrari quan parlem d'aplicar als altres el que normalment reclamen per ells.

#8 Jordi, Teià, 29/06/2010 - 11:16

L'Oliver és un grandíssim professional. I un dels millors Directors Generals que ha tingut el Barça. Abans de fer comentaris d'ignorant com el que hi ha aquí, pregunteu a qui hagi tractat amb ell (empleats, clients, col.laboradors).

#7 Tito, Tarragona, 29/06/2010 - 08:22

Ja, ja, visca el Barça i visca Catalunya, aques paleto si que sentia els colors, aquest culebron del Farça serà el més divertit de l\'estiu.

#6 pepito, barcelona, 28/06/2010 - 23:19

¿porque me censuran cada vez que hablo de este expoliador de instituciones....? Es dinero de los socios.......

#5 Pau Miserachs, Barcelona, 28/06/2010 - 23:16

Que es faci pùblic el que cobrarà i que es comuniqui a Hisenda. Ni un euro en negre i que s'investigui el que ha cobrat i ha gastat durant els darrers sis anys. No espot donar confiança a qui fuig veien perduda la partida